Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 33. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Rijekom, koja je na rasporedu u subotu 6. svibnja, s početkom u 19:10 sati. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Lovre Knežević.

Teška je utakmica pred nama, protiv vrlo dobrog protivnika s brojnim kvalitetama, očekuje nas sigurno zahtjevan derbi. Promijenili su trenera, doveli su 5-6 novih igrača, vidi se da im se promijenilo samopouzdanje i krenuli su s pobjedama.
Prošli put smo pobijedili na Rujevici, a to je i sada itekako moguće, iako su oni drugačija ekipa i imaju više samopouzdanja. Nogomet je mentalna igra, te ako smo svi pozitivni to je svakako plus. Igraju agresivno, pokušavaju pritisnuti protivnika i imaju odlične pojedince, a mi trebamo biti pametni i igrati svoju igru, poručio je trener Garcia.
Sutra je pred nama jedna od ljepših utakmica, derbiji su uvijek posebni, pogotovo s Rijekom. Mi smo pokazali tijekom ove sezone da možemo pobijediti bilo koju ekipu, pobijedili smo sve ekipe s vrha, tako da mislim da i sutra možemo napraviti dobar rezultat. Znamo gdje su jaki, a gdje su slabi, nemamo se čega bojati. Imaju odlične pojedince, ali imamo i mi, kako u obrani, tako i u veznoj liniji, druga smo ekipa s najmanje primljenih pogodaka, to puno govori. Mislim da se možemo nositi s bilo kojom ekipom. Uvjeren sam da će naši navijači doći u velikom broju podržati nas, tako da nemamo razloga ne odigrati dobru utakmicu, rekao je Lovre na konferenciji.
#ForzaIstra