OMLADINSKA ŠKOLA

Struktura

Koordinator razvoja: Andro Fistonić

Administracija: Ivana Čakarić

Doktor: Dejvis Močenić

Fizikalna rehabilitacija: Mateo Mirčić

Ekonomat: Silvana Rožanković

Kontakt: skola@nkistra.com

 

Selektivni proces

Dva puta godišnje, jednom prije ljetnih te jednom prije zimskih priprema, održava se otvoreni trening. Tom treningu prisustvuju igrači klubova Istarske županije nakon poziva da preporuče djecu u kategorijama koje se nalaze u našoj školi nogometa. Ovim putem provodi se najbolja kategorizacija sportaša koje se skautira tijekom cijele godine.

Lokacije treninga omladinske škole su na stadionu Aldo Drosina (U9-U13) ili na terenima kampa Medulin (U14-juniori). Treninzi su svakodnevni, a osim vježbanja nogometnih vještina, određene kategorije posjećuju i teretanu u sklopu stadiona za dodatnu fizičku spremu. Treneri s igračima održavaju i pripreme te taktičke analize uoči nadolazećih utakmica. Raspored i organizaciju susreta na kojima prisustvuju naši igrači nogometne akademije regulirani su po pravilniku Hrvatskog i Županijskog nogometnog saveza.

Naše ekipe kadeta, pionira i juniora natječu se u 1. Hrvatskog nogometnoj ligi, dok se mlađi kadeti te mlađi pioniri nalaze u Županijskim ligama Istarske i Primorsko-goranske županije. Osim toga, naši su igrači zastupljeni i u kategorijama Hrvatske nogometne reprezentacije (U15, U16, U17, U19).