Danas se održala tiskovna konferencija povodom predstavljanja novog trenera Istre 1961. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali sportski direktor g. Saša Bjelanović i novi glavni trener momčadi, g. Mislav Karoglan.

Meni je izuzetna čast predstaviti g. Mislava Karoglana koji će obavljati dužnost glavnog trenera Istre 1961. Mislim da smo u dosta kratkom roku uspjeli naći adekvatnu zamjenu g. Garciji, apsolutno nemamo dvojbe da smo dobili u Mislavu trenera i osobu koja apsolutno se uklapa u ono što kao klub želimo, a to je klub koji će napredovati. Mislav je talentirani trener koji je zadnje četiri godine bio u Hajduku, gdje je prošao pozicije od Omladinske škole do asistenta glavnih trenera, pa do funkcije glavnog trenera. Meni je stvarno zadovoljstvo jer smo s njim dobili osobu koja će nam dugoročno donijeti ono što tražimo, kaže sportski direktor Saša Bjelanović.
Prije svega želim izraziti zahvalnost što sam upravo ja izabran, posebno od strane g. Bjelanovića. Dolazim s puno očekivanja u ovaj klub i da nastavimo u ovom pozitivnom valu koji se dešava trenutno u Istri u posljednje dvije godine. Trenutno se upoznajemo sa svim uvjetima u Istri i s ostalim stvarima da možemo imati neku širu sliku, kako bi bili spremni za ponedjeljak kad počinjemo pripreme.
Pratio sam Istru, kao i cijelu ligu, jedna vrhunska sezona, rekao bi i dvije sezone, što je rijetko da je takav kontinuitet jednog trenera. Istra je igrala prepoznatljiv nogomet i zasluženo su tu gdje jesu. Izuzetno cijenim g. Garciju i odmah sam prepoznao tu njegovu trenersku crtu. Ja se ne bojim izazova, nadam se da ću zajedno sa stožerom izvući maksimum od ekipe, i samo rad, to je jedini put, poručuje novi glavni trener momčadi, g. Karoglan.

#ForzaIstra