Danas se održala tiskovna konferencija povodom predstavljanja novih igrača Istre 1961, Tomislava Duvnjaka i Bartola Barišića. Na konferenciji je prisustvovao i sportski direktor, g Bjelanović.

Predstavljamo naša dva nova igrača koja dolaze iz Dinama. Tomislav nam dolazi u klub na tri godine, dok Bartol ostaje na posudbi do kraja sezone. Smjer dovođenja mladih igrača pokazuje smjer u kojem ćemo se mi kretati ove sezone, a to je svakako stvaranje jedne mlađe, energičnije i motiviranije momčadi, obratio se g Bjelanović na konferenciji.

Izuzetno mi je drago što sam došao u Istru. Pun sam motivacije i htio bih dokazati da mogu igrati u prvoj ligi. Hvala sportskom direktoru i klubu što su mi omogućili ovaj dolazak. Tu sam da pokažem svoje najbolje, kazao je Tomislav.

Zahvaljujem se g Saši te svim ljudima iz Istre i Dinama što su mi omogućili ovu jednogodišnju posudbu. Mislim da će za mene ovo biti jedna dobra stepenica u daljnjem razvoju. Treninzi su krenuli i jedva čekam utakmice, pogotovo prvo kolo s Hajdukom, rekao je Bartol na konferenciji.

Dobro nam došli!

#ForzaIstra