Danas je održana tiskovna konferencija povodom predstavljanja dvojice novih igrača Istre 1961, a to su Oleksandr Petrusenko i Tino Blaž Lauš. Na konferenciji ih je predstavio sportski direktor, g Saša Bjelanović.

Naša dva nova igrača su tu. Oleksandr je igrač koji je došao iz mađarskog Honveda i potpisao ugovor na dvije godine, s opcijom produljenja. I Tino Blaž Lauš, s nama je već neko vrijeme ali tek ga sada predstavljamo zbog teškoća s njegovom ozlijedom. To su dva vezna igrača koja će nam svakako podignuti kvalitetu u veznom redu – Oleksandr je defanzivniji i dobar u duelima, dok je Tino moderan vezni igrač, s jako dobrom prošlom sezon u Posušju, obratio se Saša na konferenciji.

Ja sam Oleksandr, 23-godišnji ukrajinski igrač, sretan sam što sam ovdje. Dolazim iz mađarske lige, a u ovoj se sezoni nadam da ćemo ostvariti dobar rezultat i završiti barem na sredini tablice, rekao je Oleksandr.

Došao sam iz Hajduka na posudbu ovdje, stvarno mi je tu lijepo. Imao sam problema s ozlijedom, no kroz dva tjedna ću biti spreman za ući u igru. Mogu pokriti bilo koju veznu poziciju, naravno draže mi je prema naprijed, kazao je Tino na konferenciji.

#ForzaIstra