Danas je održana tiskovna konferencija povodom predstavljanja dvojice novih igrača Istre 1961, a to su Monsef Bakrar i Advan Kadušić. Na konferenciji ih je predstavio sportski direktor, g Saša Bjelanović.

Monsef, igrač koji nam dolazi iz Alžira i ovo mu je prvo iskustvo van domovine. On je došao kao slobodan igrač i igrat će na poziciji špice. Radi se o jednom mladom i potentnom napadaču te mi je drago što smo ga registrirali na vrijeme da bude na raspolaganju za iduću utakmicu. Što se tiče Advana, on je igrač koji je sudjelovao sa A reprezentacijom Bosne i Hercegovine i posjeduje kvalitete koje mi tražimo. Raskinuo je ugovor s prošlim klubom te sada treba malo vremena da se uigra s pauze s koje dolazi, te pripremi fizički za sezonu, rekao je g Bjelanović na konferenciji.

Sretan sam što sam ovdje s vama! Hvala cijelom osoblju što me odmah prihvatilo i nadam se da ćemo ostvariti jednu uspješnu sezonu. Moja glavna pozicija je napadača, primarno se oslanjam na desnu nogu, obratio se Monsef.

Htio bih se prvo zahvaliti klubu i Saši na povjerenju. Želim pokazati najbolje što znam i dat ću sve od sebe da se što bolje pripremim i budem na raspolaganju treneru i cijelom stožeru. Igram na poziciji desnog krila i to mi je primarna pozicija, izjavio je Advan.

#ForzaIstra