Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 14. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige sa Šibenikom, koja je na rasporedu u nedjelju, 23. listopada, s početkom u 15:00 sati. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Mounsef Bakrar.

U nedjelju nas očekuje jedna dobra utakmica protiv ekipe koja je rezultatom i igrom uvijek blizu nas, dakle naš direktni konkurent. Susret će biti svakako zahtjevan, no očekujem da će naša igra biti kao i do sada – jak napad, pogodak i 3 boda ostaju kući. Erceg propušta ovaj susret nažalost jer je kartoniran, no svi ostali su u odličnoj formi. Na utakmici kupa sam htio dati i drugim igračima više minuta da se dokažu, zato su bile neke promjene u sastavu. Zadovoljan sam s tom utakmicom koja je bila dosta zahtjevna, no pobjeda je ipak zaslužena. Prva utakmica sa Šibenikom u sezoni je završila bez golova; njihov teren je bio težak za igranje, a od tada su promijenili i trenera tako da ćemo vidjeti što nas očekuje u nedjelju. Sada igraju malo ofenzivniji nogomet i proaktivni su, no mi smo spremni igrati napokon na domaćem travnjaku uz podršku naših navijača, koji nam se također vesele kao i mi njima, ja se nadam, izjavio je trener Garcia.

Za nedjelju smo se cijeli tjedan pripremali vrijedno kao i uvijek. Veselimo se utakmici i kao što je trener rekao, trebamo uživati i uzeti tri boda kod kuće. Također moramo biti pažljivi sa Šibenikom jer nas može iznenaditi, tako da se moramo boriti i raditi im veći pritisak na utakmici. Od Šibenika očekujemo borbu, no mi smo spremni na sve i potrudit ćemo se osvojiti bodove. Nogomet HNL-a je grublji i do sada sam se već priviknuo. Utakmicu koju smo igrali u Šibeniku pamtim po njihovom, nažalost, lošem terenu, no svakako i jakim, visokim igračima koji odlučno idu na loptu. Imam želju i motivaciju, a sada u nedjelju se moram dokazati kako bih mogao osigurati svoje mjesto u početnom sastavu, obratio se Mounsef na konferenciji.

#ForzaIstra