Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice šestog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Rijekom, koja je na rasporedu u nedjelju, 21. kolovoza, s početkom u 18:55. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Vinko Petković.

Očekujem jedan od najboljih derbija za nas. Prošle smo sezone izgubili sve bodove protiv Rijeke, unatoč tome što smo neke utakmice i dobro odigrali. Ovaj se put nadam da ćemo imati bolji rezultat i publici priuštiti više veselja. Tijekom tjedna smo imali nešto problema s virozama u ekipi, ali dečki su svi bili izrazito voljni i motivirani trenirati i što više se pripremati za nedjelju. Smatram da smo na dobrom putu i u procesu izgradnje, te da smo spremni za ovu jaču utakmicu koju iščekujemo, obratio se trener Garcia.

Od Rijeke očekujem brz i agresivan nogomet, ali smatram da trebamo više gledati sebe i težiti realizaciji taktika i zamisli koje je trener stavio ispred nas. Mislim da ako budemo oni pravi mi na stadionu, uz podršku naših navijača, možemo uzeti i sva tri boda! Iz utakmice u utakmicu sve bolje izgledamo i bolje se nadograđujemo na treninzima. Smatram da moramo zakomplicirati Rijeci i težiti boljem stanju, a ne se boriti na dnu. Idemo osvojiti bodove doma, poručio je Vinko na konferenciji.

#ForzaIstra