Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice osmog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Lokomotivom, koja je na rasporedu u nedjelju, 4. rujna, s početkom u 18:55 sati. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Prince Mumba.

Bit će izrazito zahtjevna utakmica protiv baš uzbudljive ekipe koja igra s puno intenziteta, te ima dobar ritam. Nadam se da ćemo biti kompetitivni kao u zadnjim tjednima na terenu. Imat ćemo sličan pristup prema ekipi Lokomotive kao i na dosadašnjim utakmicama, te smatram da će biti dosta borbeno. Naši se igrači još uvijek prilagođavaju, ali probat ćemo dominirati, zadržati loptu, također se dobro organizirati i stvarati veći pritisak, obratio se trener na konferenciji.

Ovaj je tjedan bio dobar, marljivo smo se pripremali. Smatram da smo spremni za jaku utakmicu u nedjelju. Unatoč tome što još ima puno prostora za napredak, mislim da sada funkcioniramo zajednički, a bolest zadnjih dva tjedna nas je potaknula na još veću borbenost. Osjećam se odlično kada mogu pridonijeti ekipi na utakmici, bilo što pozitivno, te sam zbog toga stvarno uzbuđen. Lokomotiva zaslužuje dobru poziciju, no mi smo u dobroj situaciji – atmosfera u svlačionici je odlična, svi su pozitivni i prihvaćaju nove igrače – osjećam da smo kao obitelj, izjavio je Prince.

#ForzaIstra