Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice trećeg kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Dinamom, koja je na rasporedu u petak, 29. srpnja, s početkom u 21:00 sat. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Frano Mlinar.

U petak nas čeka posebno zahtjevna utakmica protiv jedne od najjačih i najboljih ekipa lige. S druge strane to je prilika i da mi poprimimo svoj pravi oblik i dovedemo se u bolju formu. Ne smijemo misliti previše o njima, moramo se koncentrirati na svoju igru i strukturu te kako da steknemo identitet. Želimo zadržati kompaktnost i timski duh, rekao je trener Garcia na konferenciji za medije.

Prije svega naše čestitke Dinamu na prolasku dalje u europskom natjecanju, kao i našim drugim klubovima jer je to izrazito bitno za razvoj hrvatskog nogometa. Ostavili smo težak poraz i tjedan iza nas, no uspjeli smo doći do pozitivnih reakcija na treningu. Nadamo se da ćemo u petak dati Dinamu snažan odgovor. Pripremali smo se ovaj tjedan i želimo se fokusirati na nas kao ekipu, podignuti mentalitet i energiju, obratio se Frano.

#ForzaIstra