Danas je održana tiskovna konferencija povodom predstavljanja trojice novih igrača Istre 1961, a to su Marijan Ćorić, Zoran Josipović te Mahmoud Abdallahi. Na konferenciji je također prisustvovao i sportski direktor, g Saša Bjelanović te team manager Goran Roce.

Pozdrav svima i hvala još jednom što ste došli ipak po ovako ružnom vremenu! Predstavljamo pridošle igrače. Tu je s nama Marijan Ćorić, domaći dečko koji je već ovdje branio te njega sigurno vi znate bolje i od mene. Marijan će uz Majkića i Kunšta konkurirati, a svojim iskustvom i kvalitetom nam sigurno može pomoći u ostvarivanju ciljeva. Nadalje, tu je Zoran Josipović koji je stigao jučer, zadnji dolazak praktički. Željeli smo ojačati kadar, a Zorana smo odlučili pozvati sa svojom dobrom tehnikom, napadačkim karakteristikama i preciznom lijevom nogom. Vraćamo ga pomalo u najbolju formu jer nešto malo kasni s pripremama, no vjerujem i da ćemo imati puno koristi od njegovog znanja. Za kraj tu je Mahmoud Abdallahi, također još jedan igrač kojeg poznajete. Sa svojim kvalitetama nam itekako može pomoći u veznom redu i sretni smo što je došao on, a tako i svi ostali igrači. U ovom trenutku sam zadovoljan kako ćemo krenuti u prvenstvo! – obratio se g Bjelanović na tiskovnoj konferenciji.

Dobar dan svima, evo ja sam jako sretan što sam ponovo dobio šansu da zaigram za Istru. Moj put nije bio jednostavan, to već znate. Kada sam čuo da je Istra zainteresirana za moj dolazak, odmah sam prihvatio priliku i veoma sam zadovoljan i s treninzima i s pripremnim utakmicama na kojima sam već sudjelovao. Malo po malo idem ka svojem cilju da se vratim na pravi put i dosegnem najviši nivo u hrvatskoj ligi. Svi su me prijateljski prihvatili, angažirani su i daju sve od sebe kako bi postigli što bolje rezultate s našim klubom, izjavio je Marijan.

Dobar dan svima, ja sam Zoran Josipović! Jučer sam stigao, a danas odradio već prvi trening. Smatram ovo svojom prilikom da se vratim u veliki nogomet kroz hrvatsku ligu, za koju smatram da je veoma dobra. Vidim da se ovdje u klubu mogu napraviti dobre stvari i ništa nam ne fali. Treneri i igrači su me odlično prihvatili, što me veoma veseli. Jedva čekam vratiti se u formu potpuno i da počnemo s igranjem prvenstva i utakmica, obratio se Zoran.

Dobar dan svima! Jako sam sretan što sam ponovo dio kluba i veoma sam zahvalan treneru i sportskom direktoru što su me pozvali, te želim na terenu opravdati povjerenje. Osjećam se veselo i zadovoljno u ovoj ekipi te sam sretan što su treneri i neki igrači ostali isti, puno sam se brže prilagodio. Inače mi se sviđa i sam grad Pula i ovdje se lijepo osjećam, rekao je Mahmoud na konferenciji.

#ForzaIstra