Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 11. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Varaždinom, koja je na rasporedu u petak, 30. rujna, s početkom u 18:00 sati. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Reda Boultam.

Igramo s Varaždinom – ekipom kojoj ove godine ide odlično. Igraju dobar nogomet, kako zajednički tako i individualno. Dugo igraju i treniraju skupa, stoga su zato i bolje upoznati. Smatram da je ovo dobra prilika za nas – dobiti iskustvo i nadamo se bodove. Na prvoj utakmici s Varaždinom nismo bili kompletirani s igračima te nam to nije bila najbolja utakmica. Smatram da su obje ekipe bile podjednake te je tako trebalo završiti. Oni su opasna ekipa, no mi smo se do sada već i dokazali u odnosu na početak. Volimo igrati utakmice na domaćem terenu kod nas na Drosini, no sada nekoliko kola igramo već vani, i to nam ne predstavlja problem jer igrači su sve više motivirani. Zahvalni smo i na tome što nas navijačka skupina prati na apsolutno svakoj utakmici, a imamo simpatije i van našeg grada. Trebamo podršku i u lošim i u dobrim trenucima, rekao je trener Garcia na konferenciji.

Ja sam debitirao na utakmici u Koprivnici, bio sam presretan i k tome još zabio gol. Smatram da igramo dobar nogomet, uz trenutke slabosti, generalno smo pozitivni na terenu i imamo puno više dobrih iskustava kao momčad. Nakon ove kratke stanke smo se svi vratili u motiviranom raspoloženju, željni treninga. Varaždin je jaka ekipa i igra kvalitetan nogomet, pa tako očekujem dobru i zanimljivu utakmicu. Želim da pokažemo svoj napredak i što možemo postići te koliko naporno za to treniramo. Otkada sam došao ovdje, svi oko mene su susretljivi i osjećam se ugodno, izjavio je Reda.

#ForzaIstra