Završila je reprezentativna stanka, a naši zeleno žuti su se vratili u Pulu!

Nakon remija (2:2) u prijateljskoj utakmici protiv Slovačke, U21 reprezentacija Hrvatske je bila uspješna u kvalifikacijskoj utakmici za EP protiv Bjelorusije (0:1)!
Antonio Maurić je odigrao cijeli susret u kvalifikacijama, dok su Mateo Lisica i Moris Valinčić ušli u drugom poluvremenu i dali svoj doprinos na terenu.
Hrvatska je sada na 3. mjestu skupine G s 10 bodova!

Lorenzo Travaglia bio je dio U19 reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijskom turniru s momčadi. Lorenzo je sudjelovao u pobjedi nad Armenijom (1:2), nakon čega je ekipa osigurala plasman u Elitno kolo. Također je odigrao određenu minutažu i u susretu s Farskim otocima (2:0), a zadnji je susret protiv Izraela završio 0:0.

Sebastian Nebyla odigrao je prijateljsku utakmicu za U21 Slovačku protiv Hrvatske, te zabio vodeći pogodak za svoju momčad, a krajnji rezultat je bio 2:2. Momčad je izgubila u drugoj prijateljskoj utakmici protiv Češke s 2:1.

S U21 reprezentacijom Moldove bio je i naš Iurie Iovu, a u kvalifikacijskoj utakmici za EP protiv Gibraltara momčad je nažalost izgubila 1:2 te se sada nalazi na 4. mjestu sa šest bodova.
#ForzaIstra

Foto: Tportal