[:hr]Veselo je bilo u utorak ujutro u dvorani Osnovne škole Centar u Puli. Nogometaši Istre 1961 su naime na sat vremena travnjak zamijenili dvoranskim parketom gdje su proveli ugodno vrijeme družeći se s drugim i trećim osnovnoškolskim razredima. U školi su Istru 1961 predstavljali igrači Vanja Iveša, Nermin Zolotić, Nikola Žižić i Marcel Heister te direktorica za korporativne komunikacije i društvene odnose Jasmina Devović Grudić.

Delegaciju Zeleno-žutih pozdravila je ravnateljica škole Centar Melita Milić, i pustila nogometaše da se predstave djeci i odgovaraju na njihova pitanja. Veliko veselje među djecom uslijedilo je kada je profesorica najavila kako će moći igrati nogomet s igračima Istre koji su bili na velikim iskušenjima pod naletima rastrčane djece. Nakon pola sata igre uz puno smijeha, lijepih akcija i golova, nogometaši Istre 1961 su djeci potpisivali postere koje su dobili na poklon.

NK Istra 1961 je osnovnoškolcima poklonila i loptu s potpisima svih igrača te ulaznice za subotnju utakmicu s Osijekom, dok su djeca kao znak pažnje klubu poklonila lijepu uokvirenu sliku.

Fotografije možete pogledati u galeriji fotografija OVDJE.[:]