[:hr]Prošlotjedni poraz od Hajduka je za nama, a već u nedjelju slijedi nova utakmica. Slobodan ponedjeljak je stoga poslužio dečkima da se odmore od utakmice i puta u Split, a sve kako bi svježi ušli u novi radni tjedan i pripreme za nedjeljni dvoboj sa Slavenom.

Zeleno-žuti su se okupili u Štinjanu u 18:30 gdje su do 20:00 sati odradili dobar trening uz puno raznih elemenata. Nakon zagrijavanja su uslijedili tehničke vježbe, a zatim ševa i igra na skraćenom terenu. Neki igrači su pak odradili trkačke dionice uz travnjak štinjanskog igrališta. Nisu trenirali Stepčić koji još ima problema zbog udarca u list na utakmici s Lokomotivom te Roce koji je protiv Hajduka dobio udarac. Stepčić bi se u trenažni proces trebao vratiti unutar nekoliko dana, a Roce će početi trenirati već u srijedu. U trening se vratio Solomon koji je sanirao ozljedu i ušao u puni trenažni proces.

Priključio se Brazilac Mario Lucio

Treningu u Štinjanu se priključio Brazilac Mario Lucio, najnoviji igrač u pulskim redovima. Lucio je 26-o godišnji ofenzivni igrač koji može pokrivati više pozicija u napadačkom djelu formacije, ali najviše igra na poziciji iza napadača. Osim što je u karijeri igrao u prvoj i drugoj brazilskoj ligi, Mario je tri godine proveo u Kini gdje mu je trener bio i naš Goran Tomić. Želimo mu dobrodošlicu i puno sreće u dobrih utakmica u našem klubu.[:]