[:hr]Polako se bliži kraj tjedna, a samim time i novo gostovanje NK Istre 1961. Dečki će tako u sklopu 26. kola MaxTV Prve lige biti gosti nogometašima Splita protiv kojih će nastupati u nešto okrnjenom sastavu. Naime, trener Tot zbog ozljeda neće moći računati na Gržana i Ivušića, a zbog “žutice” ni na Gorana Rocea. Ipak, dobra vijest je da će se nakon duže vremena u konkurenciji za ligašku utakmicu vratiti Valentino Stepčić koji se oporavio i trenira pod punim intenzitetom.

Zeleno-žuti su prošli tjedan uz nekoliko teških treninga odradili i zahtjevnu utakmicu protiv Udinesea koja je treneru Tot odlično poslužila kako bi isprobao neke kombinacije koje do sada nije imao prilike isprobati. Nakon rekuperacijskog treninga i dana odmora naši su nogometaši krenuli s radom i pripremama za važno nedjeljno gostovanje kod splitskih “Crvenih”.

U četvrtak je momčad trenirala u Štinjanu u popodnevnim satima, a trener je svoje dečke podijelio na napad i obranu i svakom djelu svoje ekipe dao po sat vremena. Napadači su prvi odradili trening koji se većim djelom sastojao od napadačkih akcija i završnice, dok su braniči nakon njih uvježbavali obrambene formacije i kretanja.

Polazak za Split je zakazan za subotu u 8:00 sati, a do tada će momčad odraditi još jedan trening, u petak u 16:00 sati u Štinjanu. Kako je to izgledalo na popodnevnom treningu u četvrtak pogledajte u galeriji fotografija.[:]