[:hr]Nogometaši Istre 1961 su u novi radni tjedan krenuli u utorak ujutro treningom u Štinjanu. Trener Tomić je dečkima dao slobodan ponedjeljak da se dobro odmore i vrate snagu, a prvi trening je zakazao za utorak ujutro u Štinjanu. U nešto više od sat vremena treninga su igrači uz zagrijavanje i trkačke dionice odradili dobar taktički trening.

Tomić je momčad podijelio na napad i obranu i u intenzivnoj vježbi uz visoki tempo postavljao svoje igrače za obrambeni skok i napadačke akcije.

Dečki će u utorak odraditi još jedan trening, u 18:00 u Štinjanu. U istom terminu u na istom mjestu će trenirati i u srijedu i četvrtak. Bus za Vinkovce će krenuti u petak u ranim jutarnjim satima, a u planu je trening u Vukovaru u petak popodne.

Stepčić krenuo s laganim trčanjem

Valentino Stepčić i dalje je van stroja te vrijeme većinom provodi kod fizioterapeuta Marjanovića. Stepčićev nedostatak se itekako osjeti u igri Istre, ali je svakako dobra vijest da je krenuo s laganim trčanjem i se uskoro može očekivati povratak u puni trenažni proces.[:]