[:hr]Svoju premijeru pred domaćim navijačima Zeleno-žuti će imati u nedjelju kada u goste stiže Osijek. Za utakmicu koja je na rasporedu u 21 sat Zeleno-žuti su se počeli spremati u utorak popodne u Štinjanu, a u pojačanom ritmu u srijedu kada su odradili duplu dozu treninga.

Momčadi se u srijedu popodne priključio novi igrač u redovima pulskog prvoligaša, napadač Mario Jelavić koji je tako odradio svoj prvi trening u Istri 1961. U trenažni proces se nakon ozljede gležnja zarađena na generalki protiv Ankarana vratio David Puclin. Naš vrijedni zadnji vezni prvi je dio treninga odradio odvojeno od ekipe s kondicijskim trenerom Petrićem, a zatim se priključio momčadi na taktičkom drilu i igri na skraćenom terenu.

Sa seniorima su radila i dva mladića, vratari juniora Matija Orbanić i Patrik Vujica koji će dio treninga odrađivati sa seniorima, a ostatak s juniorima. Prema riječima trenera Boškoviča, obojica su veliki potencijal koji uvelike napreduju na jačim treninzima se svojim seniorskim kolegama Ivušićem i Ćorićem.[:]