[:hr]Srijeda popodne je za nogometaše Istre 1961 bila rezervirana za trening. Dečki su se tako sastali u Štinjanu gdje su u nešto više od sat i pol odradili odličan trening u visokom ritmu kojeg im je nametnuo trener Tot. Većim djelom treninga se igralo između dva gola, uz igru “dva na dva” i “tri na tri”. Posebno su zanimljivi bili dvoboji između starijih i iskusnih igrača i naših mladića juniora koji su bez imalo respekta odlično parirali starijim kolegama.

Svi igrači su trenirali i spremni dočekuju nedjeljni dvoboj s Cibalijom. Od ozlijeđenih pak nisu trenirali Stepčić, Hadžić i Bertoša. Prva dvojica su počela trčati te bi se uskoro mogli priključiti ekipi, dok je Berti još daleko od povratka u trenažni proces.

Ekipa će u četvrtak i petak trenirati u Štinjanu u popodnevnom terminu, a u subotu će krenuti prema Vinkovcima. Pogledajte fotografije s današnjeg treninga.[:us]The NK Istra 1961 players participated in a high-paced training session on Wednesday afternoon. The boys had a great workout that impressed coach Tot. For most of the training our players played short “2v2” and “3v3” games between two goals. It was particularly interesting to watch the older experienced players battle the young juniors who held their own and fought hard against their older colleagues.

On Thursday and Friday the team will have two afternoon training sessions before traveling to Vinkovci on Saturday. The match against Cibalia is scheduled for Sunday at 3 PM.[:]