[:hr]Nakon leda, niskih temperatura i bure uslijedila je južina i toplo vrijeme, a samim time su ponovno nastali uvjeti za trening na štinjanskom igralištu Fortin koji je do sada bio zaleđen. Međutim, s južinom su došle kiša i vlaga pa je led zamijenjen blatom.Međutim, to nije sputalo naše dečke i stručni stožer da odrade jako dobar, gotovo dvosatni jutarnji trening.

Trener je već po običaju ekipu podijelio na dva djela, starosjedioce s jedne i igrače na probi i juniore s druge strane. Jedan dio momčadi je preuzeo Craig Turner iz Nike akademije koji je odrađivao vježbe s dečkima, dok se ostatak družine priključio radu s trenerom Totom. Većim djelom treninga su dečki igrali na skraćenom terenu uz visoki ritam i česte promjene vježbi. S druge strane terena su pak golmanski trening odrađivali naši čuvari mreže pod vodstvom trenera Boškoviča.

Bio je to jedini trening za danas, dok će sutra na rasporedu biti dva, isto kao i u nedjelju.

Priključio se Mario Lucio

Tjedan dana od početak priprema se radu priključio i Mario Lucio. Brazilac koji je bio odsutan nekoliko dana više zbog ženidbe stigao je u Pulu i već danas ujutro odradio trening s ekipom. Od ostalih igrača van pogona je i dalje Kenan Hadžić, dok su svi dečki na probi još uvijek u trenažnom procesu.[:]