[:hr]Nogometaši Istre 1961 su u srijedu ujutro odradili lagani rekuperacijski trening. Točnije, lagano rastrčavanje i istezanje bilo je na rasporedu za igrače koji su u utorak odradili veću minutažu protiv Splita. Ostatak ekipe je trenirao uz uobičajeni ritam.

Trening nisu odradili Kenan Hadžić zbog ozljede i Šime Gržan zbog bolesti, isto kao i Mateo Bertoša koji je na utakmici sa Splitom zaradio rupturu zadnje lože. Pokazali su to dodatni nalazi koje je Mateo odradio u srijedu ujutro, a zbog ozljede lijevi bek Istre neće biti na raspolaganju treneru TOmiću iduće dvije utakmice.

Dobra je vijest da je Mato Miloš počeo s laganim treninzima i teretanom.[:us]Footballers Istra 1961 on Wednesday morning did a shorter recuperation training. Specifically, the players who played the most minutes on the match against Split. The rest of the team has been practicing with usual rhythm.

Kenan Hadžić and Šime Gržan didn’t showed up due to injury illness, like Bertoša who earned a ruptured muscle on the match against Split and won’t be available to coach Tomić for the next two games.

The good news is that Mato Miloš started with some light training and gym exercises.[:]