[:hr]Ružno vrijeme na Pohorju poremetilo je planove trenera Darka Raić-Sudara koji je u zadnji čas sa svojim stručnim stožerom morao improvizirati trening. Iako je u ranim jutarnjim satima sjalo sunce, nepredvidljivo planinsko vrijeme pokazalo je svu svoju raskoš pa se unutar desetak minuta naoblačilo, a uz jaki vjetar počela je i padati kiša. Sve to bilo je dovoljno da se zatvori žičara koja je trebala povesti Zeleno-žute na teren na dnu planine gdje su trebali odraditi trening. Srećom, pored hotela se nalazi teren s umjetnom travom koji je vrlo dobro poslužio za laganu rekuperaciju dan nakon utakmice.

Ekipa koja je protiv Anzhija odigrala veću minutažu odradila je polsatni program uz laganu trku, istezanje i vježbe u fitnessu, dok je drugi dio momčadi odradio nešto jače trkačke dionice. Sljedeći trening na rasporedu je u popodnevnim satima.

Priključili se Radetić i Matteoni, Medić otišao

Pripremama su se nakon utakmice s Anzhijem priključili juniori Matteoni i Radetić koji su već krenuli s trenažnim procesom, dok je klub napustio Jakov Medić. Mladi Zagrepčanin je u Istri 1961 proveo jednu sezonu u kojoj je većinom nastupao za juniorsku momčad, a skupio je i dva nastupa za seniore. Želimo mu puno sreće u nastavku karijere.[:]