[:hr]Nogometaši Istre 1961 su od petka u punom trenažnom procesu. Radi se puno i naporno pa je stoga nedjelja poslužila kako bi se odradio lakši regeneracijski trening. To će ujedno biti i ritam rada do 23. siječnja kada će igrači dobiti dva slobodna dana.

Do tada, a počevši od ovog ponedjeljka, momčad će boraviti u Rovinju gdje će odraditi ciklus priprema u trajanju od 12 dana.

Nova baza priprema Zeleno-žutih bit će hotel Eden, a momčad će svakodnevno trenirati na igralištima sportskog centra Valbruna. U sklopu Rovinjskog djela priprema Zeleno-žuti će odigrati tri utakmice, a prva je na rasporedu 17. siječnja. Druga, protiv Rovinja će se igrati 21. siječnja, a treća dan kasnije kada je planiran i povratak u Pulu.[:us]Footballers of Istra 1961 will move to Rovinj on Monday. They will stay in hotel Eden and will train for 12 days on one of the three pitches in the Valbruna sports complex.

Whili in Rovinj the guys will practice everyday and will play a total of three matches. The first is on schedule on Januray 17, the second against Rovinj January 21 and the third a day later. The team will come back to Pula after the third match and will have a free weekend for rest.[:]