[:hr]Kako to i inače biva tijekom svake reprezentativne pauze, tako su Zeleno-žuti i ovu iskoristili kako bi odradili mini ciklus priprema. Nakon prošlotjedne pobjede nad Cibalijom, dečki su tjedan započeli zasluženim slobodnim danom kojeg su iskoristili za odmor. Igrači koji su u nedjelju imali veću minutažu su u utorak na pomoćnom igralištu na Drosini odradili lakši trening i istezanje, dok je ostatak momčadi vježbao završnicu.

Momčad je u srijedu imala duplu dozu treninga, dok su u četvrtak odradili samo popodnevni trening. Do kraja tjedna su u planu dva treninga u petak i jedan u subotu, a nedjelja će biti slobodna.

Kako je sljedeća utakmica već u petak, a u momčadi ima puno načetih i oporavljenika, trener Tomić je odlučio kako tijekom ove stanke njegova momčad neće odigravati utakmice, već će se više koncentrirati na trening i analizu utakmica.

Hadžić čeka operaciju, Bertoša se vratio treninzima

Kenan Hadžić je trebao biti operiran početkom tjedna, ali je zbog temperaturu operacija morala biti odgođena. Novi termin je zakazan za početak sljedećeg tjedna kada će Keno pod nož kako bi riješio problem s petnom kosti.

Od oporavljenika se na trening s momčadi vratio Mateo Bertoša koji je odradio terapiju u ambulanti fizioterapeuta Marjanovića, a s laganom trkom je počeo Lucio koji ima problema s koljenom. Medicinska služba Zeleno-žutih radi sve kako bi Bertoša bio spreman za Dinamo i kako bi Lucio već od sljedećeg tjedna započeo s treninzima.[:]