[:hr]Popodnevnim treningom u subotu u Štinjanu Zeleno-žuti su započeli ciklus priprema za novu sezonu koji će završiti za nešto više od mjesec dana. Dečke je u trenažni proces nakon desetak dana odmora poveo novi trener Darko Raić-Sudar koji je tako započeo svoje prve pripreme kao samostalni trener prvoligaške momčadi. Raić-Sudar će momčad voditi uz pomoć trenera Nenada Baste, trenera vratara Boška Boškoviča, kondicijskih trenera Mire Petrića i Luke Bašića te fizioterapeuta Gorana Marjanovića, Petra Dunatova i Ljubomira Rnjaka.

U ekipi nije bilo većih novosti i dolazaka, a ukupno je trenirao 21 igrač uz tri vratara. U Štinjanu se moglo vidjeti jedno novo lice, 23-godišnji desni bek Njegoš Bajović koji je stigao na probu. Priključeni su i izlazni juniori Matteoni, Radetić, Marić, Medić i Burić te junior Urošević. Uz tri vratara Ivušića, Ivešu i Ćorića trenirali su Bertoša, Kitanovski, Mitrevski, Žižić, Roce, Puclin, Pavić, Gojković, Miloš, Gržan, Mišić, Prelčec, Hadžić i Jokić koji se vratio s posudbe iz Jadrana. Osim Parackog koji se ženio u petak i koji je od trenera dobio slobodan dan, na treningu nije bilo četvorice sada već bivših igrača Bouhne, Lucija, Stepčića i Solomona.

Prije samog treninga, trener Darko Raić-Sudar je okupio svoje igrače u svlačionici gdje im se obratio te ih je upoznao s planom rada za naredno razdoblje. Trener je ujedno predstavio i svog novog pomoćnika Nenada Bastu s kojem je ubrzo nakon poveo momčad u Štinjan.

Ekipa je na prvom treningu odradila niz tehničkih vježbi, trku i igru na skraćenom terenu, a rad će nastaviti u nedjelju popodne na istom mjestu. Prema riječima trenera Raić-Sudara, momčad će u ponedjeljak i utorak odraditi po dva treninga, u srijedu će trenirati jednom dok će četvrtak biti slobodan, a u takvom ritmu će nastaviti trenirati tijekom pripremnog razdoblja.[:]