[:hr]Bliži se kraj boravaka momčadi Istre 1961 u Slavoniji, a do povratka u Pulu ekipu dijeli još samo utakmica s Cibalijom. Ekipa je u Vinkovce krenula još u petak i u hotelu Villa Lenije dočekala današnju utakmicu. U međuvremenu su dečki trenirali na terenu u Ivankovu gdje su im zaista krasni domaćini za kraj njihovog druženja pripremili roštilj. Što drugo nego im se od srca zahvaliti na prekrasnom gostoprimstvu.

Ekipa je u ponedjeljak posjetila Vukovar i obišla memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru te Spomen dom i Masovnu grobnicu Ovčara gdje su zapalili svijeće i odali počast žrtvama Domovinskog rata.

Za kraj petodnevnog boravaka u Slavoniji pred Zeleno-žutima je susret 1/8 finala Kupa kojeg će igrati protiv Cibalije. Ekipa će prolaz u daljnji tijek natjecanja tražiti osnažena sjajnom ligaškom pobjedom od 4:1 što će svakako biti veliki plus za Zeleno-žute koji su jasno pokazali kako mogu i u teškim trenucima odigrati odličnu utakmicu. Prema najavama trenera Raić-Sudara danas će se Cibaliji suprotstaviti šarena postava u kojoj će biti prostora za igrače koji su u dosadašnjem djelu sezone imali manju minutažu. Sigurno je jedino kako u sastavu neće biti Davida Puclina koji će odraditi kaznu zbog crvenog kartona kojeg je zaradio u subotu.

Utakmicu ćete moći pratiti u izravnom prijenosu na HNTV-u te na video streamu putem interneta s početkom u 14:00 sati.

Istra 1961 Vukovar 06 11 2017[:]