[:hr]Stigao je vikend, a s njim i čak četiri dvoboja nogometaša Istre 1961 i Slaven Belupa. Iako će se naravno najviše pažnje posvetiti dvoboju seniora koji će na Drosini igrati u 17 sati, tijekom dana će svoje ligaške utakmice će uz seniore odigrati pioniri, kadeti i juniori.

Pioniri i kadeti će nastupati u sklopu zaostalog 10. kola. Igrat će na pomoćnom igralištu na Drosini, pioniri u 12:00, a kadeti u 13:45. Juniori će pak snage odmjeriti u Štinjanu s početkom u 13:00 sati.

Pioniri Istre su trenutno na pretposljednjoj poziciji sa sedam osvojenih bodova, dok su vršnjaci iz Koprivnice osvojili 26 i trenutno su šesta momčad prvenstva. Kadeti Istre su 13. s 11 osvojenih bodova, 12 manje od sedmoplasiranog Slavena. Juniori su pak na posljednjem mjestu s pet bodova u deset utakmica, dok su juniori Slavena deveti s osvojenih 10 bodova. Dobra je to prilika za juniore Istre da se pobjedom maknu s posljednje pozicije. Svim našim dečkima želimo puno sreće i hrabrosti na sutrašnjim utakmicama. Ajmo Istra![:]