[:hr]Brzo su prošla dva tjedna, a uzvratna utakmica polufinala Kupa za juniore je pred vratima. Mladi Zeleno-žuti se marljivo spremaju za važan ogled sa zagrebačkim Dinamom preko kojeg će pokušati izboriti povijesno finale. U prvom susretu naši su juniori slavili s 1:0 i prava je šteta što bolju igru i mnogobrojne prilike nisu iskoristili za stvaranje još veće prednosti. Međutim, neovisno o minimalnoj prednosti juniori Istre 1961 su pokazali da se itekako dobro mogu nositi sa svojim vršnjacima iz Zagreba.

Zeleno-žuti će biti kompletni te će im se iz seniorskih redova priključiti Medić, Burić, Urošević i Ljubanović što znači da će se Zagrepčanim suprotstaviti u najjačem sastavu.

Utakmica se igra u srijedu u 16:00 sati na Maksimiru. Sretno dečki![:us]Two weeks have passed quickly and the juniors’ second cup semifinal game is around the corner. The boys performed well in their first match, beating Dinamo 1:0. They outplayed their opponent and created many scoring opportunities, though unfortunately they only managed to convert the one. Regardless of the result, the Istra 1961 juniors showed that they are capable of putting up a strong performance against Dinamo.

The green and yellows will be in full strength for their game on Wednesday at 4pm in Zagreb. Good luck boys![:]