[:hr]Polako se bliži subota i nova provjera za nogometaše Istre 1961. Na Drosini će Zeleno-žuti ugostiti momčad Osijeka, a prvi put će ih kao privremeni trener voditi dosadašnji sportski direktor Robert Rubčić. Pripreme za ovu vrlo važnu utakmicu su u punom jeku, a naporan rad je dečkima na meniju od početka tjedna.

U srijedu su se Zeleno-žuti okupili u Štinjanu gdje su u jutarnjim satima odradili trening u trajanju od sat i 15 minuta. Trener Rubčić je spremio tri vježbe na kojima su se dečki izmjenjivali tijekom cijelog treninga. Na jednoj su vježbali završnicu, na drugoj su se trčale dionice u visokom ritmu, a na trećoj se igralo na između dva gola na skraćenom terenu.

Amadou Djite na probi idućih deset dana

Treninzima se priključio senegalski napadač Amadou Djite. Radi se o 19-godišnjem igraču koji je član U-20 reprezentacije Senegala, a u Puli će se zadržati desetak dana. Djite u Istru dolazi iz U-20 momčad Darou Salam Asma s kojom je osvojio U-20 prvenstvo Senegala. Ujedno jhe proglašen najbojim igračem i najboljim strijelcem lige.

Kako se utakmica protiv Osijeka igra u 15 sati, tako je i trener preostala dva treninga do dvoboja s Osječanima zakazao u 15 sati.

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE.[:]