Danas se na Drosini održala tiskovna konferencija uoči utakmice 6. kola HT prve lige sa Šibenikom. Utakmica je na rasporedu ove subote, 26. rujna s početkom u 17:00 sati. Za gledatelje će biti otvorena zapadna i sjeverna tribina.

Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali glavni trener Fausto Budicin i igrač Antonio Ivančić.

  • Dolazi nam momčad Šibenika koja je prvih 5. kola pokazala zanimljiv nogomet. Organizirani su i ne prilagođavaju igru protivniku, nego imaju vlastiti stil. Uigrani su, imaju dobru atmosferu i doći će odigrati hrabru i mušku utakmicu. Što se tiče naše momčadi, svi su u kadru osim Rafe Paeza. Imamo veći izbor igrača u odnosu na gostovanje u Gorici, momčad je dobro radila ovaj tjedan, no najbitnije je kako ćemo sutra odigrati od prvog do zadnjeg sudčevog zvižduka. – kaže trener Budicin.
  • Atmosfera u timu je dobra, posebno nakon dobre utakmice u Gorici. Nismo pobijedili, ali taj bod nam je dosta značio. Moramo sada sebe gledati, ovo nam je jedna od bitnijih utakmica i znači nam duplo više nego druge. Imamo navijače i imamo sve uvjete da sutra budemo pravi i odnesemo pobjedu. – kaže Antonio Ivančić.