Danas se na stadionu Aldo Drosina održala tiskovna konferencija uoči utakmice 35. kola HT prve lige, između Istre 1961 i Dinama Zagreb. Utakmica je na rasporedu ove subote, 18. srpnja s početkom u 21:05 sati. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali glavni trener Ivan Prelec i igrač Petar Bosančić.

 

Dolazi nam momčad koja posjeduje najveću kvalitetu od svih u HNL-u. Iako ova utakmica nema rezultatski značaj ni za njih ni za nas, uvjeren sam da žele završiti sezonu s pozitivnim rezultatom. S druge strane, mi se pripremamo za dvije kvalifikacijske utakmice i zato nam je utakmica s Dinamom ima psihološki značaj. Siguran sam da će biti jedna zanimljiva utakmica. – kaže trener Prelec.

 

Rezultatski je slika jasna, čekaju nas kvalifikacije s Orijentom i spremamo se za to. Imamo dvije prvenstvene utakmice pred nama koje su nam bitne najviše zbog tog psihološkog aspekta. Ne može se ništa promijeniti što se rezultata tiče ali bitno nam je da dobro odigramo protiv dva teška protivnika – Dinama i Rijeke. Nažalost, falit će podrška s tribina, ali što je tu je. – kaže Petar Bosančić.

#ForzaIstra