Danas se održala tiskovna konferencija povodom predstavljanja novih igrača Istre 1961. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali sportski direktor Dario Dabac i igrači Lovro Juric, Mario Lovre Vojković i Luka Hujber!

 

  • Imali smo razgovor s puno igrača, ali odlučili smo se za ova tri igrača. Lovro Juric došao je iz Dinama kao zamjena za rezervnog vratara, koji ima potencijala i bit će jedna dobra konkurencija Majkiću. Zatim Hujber, koji je došao iz Lokomotive i mislim da smo imali sreće na tržištu. On je mladi reprezentativac i izuzetno smo sretni što je s nama. Tu je i Mario Lovre koji je bio zadnje u Austriji. Mislim da smo s njim dobili jednu jako dobru konkurenciju na poziciji lijevog bočnog. Trudimo se napraviti što bolje za klub i za trenera Budicina, jer imamo momčad koja je trenutno izvan balansa po pozicijama, zato na tome radimo. – poručuje sportski direktor.

 

  • Lijepo sam prihvaćen, sviđa mi se tu u Istri. Hvala klubu i direktoru na prilici, nadam se da ću opravdati sva očekivanja koja su stavljena pred mene. – kaže Lovro Juric.

 

  • Snašao sam se super, jučer sam odradio prvi trening i dečki su me super prihvatili. Nadam se da mogu pomoći ekipi u dolaženju do bodova, dat ću sve od sebe da to tako bude! – poručuje Mario Lovre.

 

  • Jedan poseban osjećaj je igrati na Drosini, što sam imao priliku na prošloj utakmici s Varaždinom. Želim se zahvaliti sportskom direktoru, treneru i timu na toploj dobrodošlici, jako su me lijepo prihvatili. Ugodno sam iznenađen i mogu reći da se super osjećam u timu. – kaže Luka Hujber.