Danas se održala tiskovna konferencija povodom predstavljanja novih igrača Istre 1961! Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali sportski direktor Dario Dabac i igrači Dino Halilović i Matej Vuk.

Matej je prošlog vikenda imao svoj prvi službeni nastup protiv Gorice, a igrač koji ovog tjedna ima pravo nastupa je novi/bivši igrač Dino Halilović. Izuzetno smo sretni što smo realizirali ove dvije priče – Matej je došao na posudbu iz Rijeke, a Dino je potpisao ugovor s nama na dvije godine. – ističe sportski direktor.

Odličan je osjećaj vratiti se među zeleno žute. Izuzetno sam sretan i ponosan što sam opet u Istri, tu sam proveo prekrasnu sezonu i to je glavni razlog zašto sam se vratio. Tu sam stekao puno prijatelja, jako mi je lijepo u Puli, i stvarno sam uživao igrajući tu. Kada se otvorila opcija povratka, nisam puno razmišljao. – kaže Dino.

Bio je super osjećaj igrati na prvoj utakmici, a nadam se da ćemo sada u subotu postići pobjedu. Dečki su me super prihvatili, dobro smo se složili i zadovoljan sam ovdje. – kaže Matej.

Igračima želimo dobrodošlicu!
#ForzaIstra