Nk Istra 1961 sklopila je dogovor o uzajamnoj partnerskoj suradnji sa Nk Rudar Labin. Na službenom potpisivanju ugovora sudjelovali su g Vitomir Butorac, voditelj nogometne akademije Istre 1961, te g Sandi Dobrić, predsjednik NK Rudar Labin. Ova je zajedničko djelovanje usmjereno ka razmjeni nogometnog iskustva te razvitku ekipa svih uzrasta koji su zastupljena u oba kluba. Želimo ovom suradnjom zajednički djelovati u sportsko-edukacijskom području, raznim kampovima, turnirima, logistici i daljnjem obrazovanju trenera.

Iznimno sam htio da s NK Rudarom sklopimo partnerstvo. Stigao im je novi predsjednik s novim idejama i vizijom kluba koju podržavam, i iskreno vjerujem da ćemo na obostrano zadovoljstvo surađivati još dugi niz godina – g. Butorac.

Počašćeni smo ovom suradnjom i siguran sam da će oba kluba imati veliku korist na nogometnom planu, kao i zajedništvo i međusobno razumijevanje. Za mene osobno je ovo nostalgičan povratak u klub u kojem sam proveo veliki dio svoje igračke karijere, složio se g Dobrić.

#ForzaIstra