[:hr]U petak je potpis na ugovor s Istrom 1961 stavio Risto Mitrevski. Makedonski stoper rođen 5. listopada 1991. u Skopju boje pulskog prvoligaša će braniti u iduće će dvije sezone. Nogomet je počeo igrati u Rabotničkom u Makedoniji, a igrao je i za Pobedu, Napredok, Teteks i Metalurg. Dio karijere je proveo u Srbiji u Donjem Sremu i u BiH u Sarajevu.

Mitrevski kaže kako poznaje Hrvatsku ligu i nekoliko igrača koji su igrali ili igraju u MaxTV Prvoj ligi. – Pratio sam ligu i sigurno je bolja i kvalitetnija od one u Makedoniji. Iz nove svlačionice ne poznajem nikoga, jedino sam Milana Đurića znao, ali koliko vidim je otišao. Poznajem Nestorovskog i još neke dečke koji igraju u drugim klubovima. Kaže Mitrevski.

– Zamjenik direktora me upoznao s planom rada ovih priprema i očekujem da ćemo se u ovih mjesec dana dobro pripremiti. U Sloveniji ćemo imati stvarno jako dobre uvjete tako da ćemo imati sve što je potrebno da se što bolje spremimo za sezonu. Rekao je Risto i nadodao. – Pratio sam Istru 1961 i prošle sezone i drago mi da je klub ostao u prvoj ligi i da sam sad u Puli. Čuo sam za trenera Panadića da je bio odličan stoper i siguran sam da će meni kao stoperu dati puno dobrih savjeta. Zaključio je novi stoper Zeleno-žutih kojemu želimo puno sreće u dresu Istre.[:]