[:hr]Crnogorski napadač Istre 1961, 25-o godišnji Stefan Nikolić, vrlo dobro se uklopio u redove pulskog prvoligaša. Iako Zeleno-žuti nakon tri odigrana kola imaju drugi napad lige s osam postignutih pogodaka, Nikolić se za sada nije uspio upisati u listu strijelaca, već su to činili kolege iz svlačionice. Doduše, zabio je Stefan dvaput Lokomotivi, ali su mu oba pogodaka poništena zbog zaleđa. Snimka je pokazala da je jedan s pravom poništen, ali drugi ne. – Za sada službeno nisam postigao gol, ali se nadam da ću uskoro probiti led i da ću zabiti prvijenac. Zadovoljan sam što je ekipa pobijedila i da u tri utakmice imamo šest bodova. Očekuje nas utakmica s Osijekom i bilo bi dobro zabiti gol, ali svakako su važna tri boda. Tko će zabiti je manje bitno. 

Nikolić je dao svoj obol u visokoj pobjedi protiv Hajduka, a nakon samo jednog letimičnog pogleda se može vidjeti kako je to igrač koji se maksimalno trudi, koji igra za momčad i koji je već sada bitan kotačić u igri Pamićeve momčadi. – Uvijek dajem svoj maksimum i profesionalac sam po tom pitanju. Sada sam se fizički bolje pripremio. Na početku sam malo kasnio s pripremama, ali se iz dana u dan osjećam sve bolje i bolje i s dobrom igrom će sigurno doći i golovi.

Pobjeda protiv Hajduka razveselila je navijače pulskog prvoligaša, ali zasigurno i igrače koji su kolo prije pretrpjeli visoki poraz od Lokomotive. – Svi moraju biti zadovoljni nakon takve pobjede. To nam daje jednu težinu i zato moramo još bolje igrati u sljedećim utakmicama. Što se tiče atmosfere, za sada je jako dobra, svi momci su super, slažemo se odlično i to se vidjelo na terenu. Rekao je Nikolić koji je par riječi rekao i utakmici s Osijekom. – Navijači mogu očekivati da ćemo dati 100% naših mogućnosti, a ja se nadam da ćemo izvući povoljan rezultat. Prošlo gostovanje s Lokomotivom nije bilo baš dobro, štoviše, bila je katastrofa, ali tako se poklopilo. Loš dan, loš trenutak i mi nismo ispoštovali neke stvari koje je šef tražio od nas. U Osijeku ćemo sigurno imati drugačiji pristup igri i očekujem pozitivan rezultat. Rekao je Nikolić.[:]