[:hr]Seniori i juniori Istre 1961 su u utorak popodne na pomoćnom igralištu Drosine odigrali skraćenu međusobnu trening utakmicu. U dvaput po 30 minuta su bolji bili seniori koji su pobijedili mlade Zeleno-žute rezultatom 3:2. Ipak, juniori su itekako dobro namučili svoje starije kolege kojima su postigli dva pogotka u prvom djelu susreta. Pogotovo su aktivni u ofenzivnom djelu bili igrači koji treniraju sa seniorima, Barišić i Ljubanović, a pridružio im se i Jokić. Na gol seniora je stao vratar juniora koji nije mogao puno kod oba pogotka Barišića, ali je obranio kazneni udarac Biliću.

S druge strane je šarolika seniorska postava tek u nastavku susreta uspjela preokrenuti i na kraju slaviti s dva gola Da Silve i jednim Mišića. Trener Panadić je tako dobio uvid u stanje svojih “rezervi”, ali i u juniorsku momčad.

Dobra vijest je da se nakon ozljede u pogon vratio Mišić koji je odradio cijelu utakmicu.

NK Istra 1961 seniori – NK Istra 1961 juniori 3:2 (0:2)

Strijelci: 0:1 Barišić (10′), 0:2 Barišić (16′), 1:2 Da Silva (35′), 2:2 Da Silva (48′), 3:2 Mišić (56′)

Seniori: Stamenković (Petrović), Trojak, Ojdanić, Pamić, Mišić, Svraka, Tomić, Zlomislić (Gojković), Mihaljević, Repić, Da Silva.

Juniori: Ivušić (Brkić), Mršulja, Bilić, Softić, Škaro, Kovač, Barišić, Radetić, Miljanić, Ljubanović, Jokić. Još su igrali: Čorak, Tadić, Drandić, Iveša, Sušec.[:]