[:hr]Nakon utakmice u Maksimiru i svih događanja u posljednjih par dana pred medije je u subotu ujutro na Drosini stao kapetan Goran Roce koji je u ime cijele momčadi nešto više rekao o cijeloj situaciji. – Prvo bih se u ime momčadi htio ispričati svima koji su se uvrijedili za potez kojeg smo napravili, svima koji vole ovaj klub. Taj potez nije bio usmjeren prema njima, niti prema klubu, a niti prema upravi i direktoru Gloveru. Svjesni smo da je taj potez ostavio i neke negativne konotacije vezane za Klub i tu bi se stvarno htjeli ispričati. Želio bih se i zahvaliti preostalom djelu stručnog stožera koji je surađivao s gospodinom Totom i koji uopće nije bio upoznat s našim namjerama jer sigurno niti njima nije bilo lako u toj situaciji. Neovisno o tome oni su maksimalno profesionalno odradili pripremu utakmice i mislim da smo bili spremni za utakmicu u Zagrebu.

Roce je otkrio i kako je cijela momčad imala korektan razgovor s izvršnim direktorom Gloverom. – Želio bih se zahvaliti i gospodinu Gloveru koji nas je primio i popričao s nama te je saslušao sve što smo imali za reći, sve naše probleme. S tog sastanka je cijela ekipa izašla pozitivnih misli i na tome mu zahvaljujemo jer vjerujem da nakon našeg poteza u Zagrebu ne bi svi pristali na razgovor. Gospodinu Totu se bez fige u džepu želim zahvaliti za sve dobro što je napravio za ovaj klub i od srca mu poželjeti puno dobrih klubova i svu sreću. Sada je na nama odgovornost da do kraja sezone damo sve od sebe i pokušamo ostvariti što bolji rezultat i da sve ovo ostane iza nas.

Kapetan se, jasno, osvrnuo i na sljedećeg protivnika, momčad Splita za koju je igrao dvije sezone. – Promijenila se kompletna situacija u i oko kluba od vremena kada jam ja bio tamo . Ima mlađih igrača koji imaju kvalitetu i bez obzira na situaciji u kojoj se nalaze dečki se bore za sebe. Sigurno je da nećemo imati laki posao i zato se moramo maksimalno skupiti kako bi pobijedili tu utakmicu. Kaže Roce koji je istaknuo nekoliko igrača. – Od vremena kada sam bio tamo su ostali Mikulić i Jakić koji imaju kvalitetu, a imaju i vrhunskog golmana Tomislava Duku. Tvrda su ekipa pa na njihovim utakmicmama ne “pada” pre više golova. Igraju tako da iz bloka preko Pešića pokušavaju realizirati poneku akciju. Zaključio je Roce koji je za kraj istaknuo kako su sva ova događanja od zadnjih par dana iza momčadi koja se u potpunosti okrenula dvoboju sa Splitom.[:]