[:hr]Nogometaši Istre 1961 su u srijedu ujutro u Štinjanu odradili trening utakmicu protiv naše juniorske ekipe. Točnije, igrali su igrači s manjom minutažom kojima su se priključila dva igrača na probi, dok su prvotimci trening odradili prije utakmice.

Trener Raić-Sudar ovom je utakmicom na djelu mogao vidjeti igrače koji se bore za mjesto u prvoj momčadi, ali i nove igrače koji su se nedavno priključili ekipi. To su napadač Mario Jelavić i veznjak Kevin Kokorović te dvojica igrača na probi, Miljan Govedarica i Josip Balić. S druge strane su za juniorsku momčad trenera Šumberca zaigrali izlazeći juniori koji treniraju sa seniorima te ulazni juniori koji su izašli iz kadetske momčadi.

Ekipe su odigrale utakmicu u trajanju od 75 minuta u kojoj su seniori svladali juniore rezultatom 4:0. Strijelci su u prvom poluvremenu bili Okechukwu, Badrov i Burić, dok je pred sami kraj utakmice Govedarica postavio konačnih 4:0. Naši juniori su pružili vrlo dobar otpor i bili odlični sparing partner za naše dečke.


NK Istra 1961 – NK Istra 1961 juniori 4:0 (3:0)

ŠTINJAN – Igralište Fortin. Trening utakmica, 26. srpnja 2017., 10:00.
Gledatelja: 20

Strijelci: 1:0 Okechukwu (8′), 2:0 Badrov (23′), 3:0 Burić (33′), 4:0 Govedarica (73′)

Istra 1961: Ćorić (Vujica) – Grujević, Hadžić, Moravac, Badrov – Halilović (Kokorović), Balić – Okechukwu, Burić, Govedarica – Jelavić.

Istra 1961 juniori: Orbanić – Radetić, Leko, Lazendić, Magdić – Matteoni, Giljanović, Marić – Blašković, Trešnjić, Miljanić. Još su igrali: Ćorić, Golja, Matković, Jeromela, Rosić, Balija, Milutinović.[:]