[:hr]Zabio je svoj prvi gol u zeleno-žutom dresu za vrijedan bod protiv Intera, a zatim u Vinkovcima golom u ranoj fazi usmjerio susret. Reagy Ofosu sjajan je napadač Zeleno-žutih koji u posljednje vrijeme pokazuje sve bolje igre, a napokon su stigli i zasluženi golovi. Trener Raić-Sudar u posljednjem ga je susretu gurnuo bliže protivničkom golu, a pokazalo se da je to bila odlična odluka. – Mogu reći da sam zadovoljan svojim nastupima u zadnjim utakmicama, ali nikada neću biti u potpunosti zadovoljan jer uvijek postoji nešto što se može ispraviti ili odraditi bolje. Nitko nije savršen da odigra utakmicu bez greške, možda Messi i Ronaldo to mogu, ali na našem nivou nitko to ne može napraviti. Zato svaku utakmicu pokušavam odigrati što bolje, ispraviti pogreške i pomoći ekipi svojim nastupom. Rekao je Ofosu koji se osvrnuo i na probleme koje proživljava u Puli. – Iskreno, situacija nije laka za nas igrače. Nikada nisam tako nešto doživio u karijeri pa je na početku bio mali šok za mene. Međutim, svi mi živimo u nadi kako će sve biti bolje, ali istovremeno gledamo i prema naprijed i kakve su sve opcije pred nama. Život ide dalje, a ja se pokušavam koncentrirati na sljedeću utakmicu. Iako često ne razumijem što se priča u svlačionici jasno vidim osjećaje kod igrača, vidim da su tužni. Teško je, ali na treninzima i utakmicama svi daju 100% i zato ih zaista poštujem. Zbog svega toga se nadam da će se sve skupa riješiti u pozitivnom smjeru.

Reagy je zatim misli usmjerio prema nogometnim temama od kojih je glavna dolazak Hajduka u nedjelju na Drosinu. – Sigurno će biti teška utakmica za nas. Iako oni imaju svoje probleme, a mi dosta pozitivnih stvari na terenu u posljednjih par utakmica, došao im je novi trener koji donosi drugačiju igru i nove metode rada. Zato trenutno nitko ne zna kako će igrati protiv nas pa se stoga moramo koncentrirati samo na sebe i našu igru. Morat ćemo odigrati dobru obranu i stvarati opasne kontre i tako im zadavati probleme. Kaže Ofosu i nadodaje. – Tek je srijeda pa nam trener još nije rekao kako misli igrati, ali mislim da će biti slično kao i na zadnjim utakmicama protiv jačih protivnika. Prepustimo im posjed lopte i napadamo preko brzih kontri, ali u tome moramo biti jako dobri jer sigurno nećemo imati puno prilika.

Sigurno je kako će u nedjelju imati veliku podršku s tribina pulskog stadiona. – Navijači su nam dali veliku podršku. Na utakmici s Interom su nas gurali neovisno o tome što smo gubili 1:0, a nakon utakmice su još dugo nastavili navijati. Međutim, najviše me iznenadilo kada su nas dočekali na stadionu one večeri kada smo se vratili iz Vinkovaca. Bilo ih je puno, pjevali su, navijali i time pokazali da su uz nas. Pokušavaju nam pomoći u teškim trenucima i nadam se da će nastaviti. Zaključio je Reagy.[:]