[:hr]Prva kvalifikacijska utakmica za ostanak u prvoj ligi igra se u srijedu na Drosini s početkom u 19:00 sati. Zeleno-žuti će u tom susretu protiv Varaždina pokušati iskoristiti prednost domaćeg terena i napraviti dobar rezultat za uzvrat koji će se igrati tri dana kasnije u Varaždinu. Za to će im od krucijalne važnosti biti i navijači koji su ovu sezonu bezrezervnom podrškom uvelike pomogli momčadi u teškoj borbi preživljavanja i ostanka u prvoj ligi.

Kao zahvala za podršku kroz cijelu sezonu i kao poziv svim ostalim navijačima da dođu u srijedu na Drosinu ulaznica će koštati 1 kunu, a ujedno će biti otvorena i istočna tribina.

Ulaznice će se moći kupiti u pretprodaji online te na blagajni kod sjeverne tribine, a iako će koštati 1 kunu, prodaja se neće magično ubrzati jer će ulaznice i dalje biti personalizirane pa će i vrijeme potrebno za prodaju ulaznica biti uobičajen. Stoga pozivamo sve navijače koji u srijedu planiraju doći na stadion da svoje ulaznice kupe na vrijeme i izbjegnu gužve koje se redovito stvaraju prije svake utakmice. Radno vrijeme blagajne ćemo objaviti u sljedećim danima.[:]