[:hr]Nogometaši Istre 1961 će u nedjelju na Drosini ugostiti momčad Splita. U slučaju pobjede Zagreba u subotu protiv Lokomotive, Zeleno-žutima će biti potreban jedan bod kako bi i matematički osigurali kvalifikacije za ostanak u Prvoj ligi. Međutim, neovisno o rezultatima Zagreba, Istri 1961 treba pobjeda i mora ići po tri boda. Crna serija od čak 21 utakmice bez pobjede mora stati, a nova prilika za to bit će utakmica sa Splitom pred domaćom publikom koju i ovim putem pozivamo da u što većem broju dođe na pulski gradski stadion.

Za tu utakmicu će ulaznice za sve tribine koštati jednu kunu, a moći će se nabaviti na prodajnom mjestu kod sjeverne tribine u sljedećem radnom vremenu:

Subota, 7. svibnja od 10 do 18

Nedjelja, 8. svibnja od 10 na dalje[:us]The match between Istra 1961 and Split is scheduled for this Sunday at 17:00 at the Drosina stadium in Pula. NK Istra 1961 is calling all the fans to come to the stadium and support the team in the attempt to win a match after 21 rounds. For this occasion the tickets for all the stands will cost 1 kuna.

Working hours of the tickets selling point.

Saturday, 10 do 18

Sunday, from 10[:]