[:hr]Zeleno-žuti su na prvom danu zimskih priprema prema planu trenera Panadića odradili dva treninga. Pulski strateg nije štedio svoje igrače na jutarnjem treningu, a slično je bilo i popodne kada su dečki trenirali više od sat i pol.

Popodne je na rasporedu bio sličan trening kao onaj u jutarnjim satima pa se našlo mjesta za vježbe s loptom i igru između dva gola.

Priključila se petorica

Momčad je popodne brojila pet članova više. Pripremama su se priključili Bouhna i Repić, na probu su stigli Roko Strika i bivši junior Istre Tin Ivanović, dok je na dogovor oko potpisivanja ugovora stigao Mihovil Klapan.

Roko Strika je krilni igrač rođen u Australiji koji je u Hrvatsku stigao u Dinamovu školu nogometa. Igrao je nakon toga za Maksimir, Goricu, a u Istru dolazi kao bivši igrač Zagreba. Tin Ivanović je pak bivši igrač Istre 1961 koji je ponikao u školi nogometa pulskog prvoligaša. Prvi dio sezone je proveo u Lučkom.

Mihovil Klapan je 20-godišnji Zadranin, veznjak koji je prošao školu nogometa Rijeke, igrao u Speziji i drugoj momčadi Rijeke. Prošlu polusezonu je proveo u slovenskom prvoligašu Celju.[:us]On the first day of winter preparations the Green and yellows did two training sessions. Coach Panadić didn’t spare his players on the morning session, and a similar situation occurred afternoon when the players trained for more than an hour and half.

Five players joined the practice

Antonio Repić and Abdelhakim Bouhna joined the winter preparations on the afternoon practice session. Along with them, three more players started to train with the team. Two players came on a test, Roko Strika, a winger form Australia and midfielder Tin Ivanović, a former Istra 1961 junior.

The last one, midfielder Mihovil Klapan, came to agree a contract with the club. Klapan played the first part of the season in Celej, a Sloveninan first league club.[:]