Danas se održala tiskovna konferencija uoči 1/16 Hrvatskog nogometnog kupa. Utakmica između Zagore i Istre 1961 igra se 27. rujna u 15:30 sati na stadionu Borovište.

Utakmicu Kupa su najavili glavni trener David Català i igrač Antonio Maurić.
Novo natjecanje je pred nama. Kup shvaćamo vrlo ozbiljno, posebno sutrašnju utakmicu. Znamo da ovakve utakmice mogu biti opasne, zato trebamo potpunu predanost i fokus igrača cijelog tima, da ne bude iznenađenja. Zato kažem, nema opuštanja, iza nas su dva loša rezultata i sad je prilika da se vratimo s dobrim rezultatom. Utakmicu Kupa shvaćamo kao i utakmicu lige, jednako bitno. Vjerujem da će nas pokušati pritisnuti od početka, igraju na svom terenu, bit će sigurno dobra atmosfera, ali naš način igre se neće promijeniti, dat ćemo sve od sebe od prve do zadnje minute da postignemo pogodak i da pobijedimo, poručuje trener Català.
Dolazimo iz negativnog niza od dva poraza i mislim da je ovo dobra prilika da ostvarimo pozitivan rezultati i da se vratimo na pobjedničke staze, da dignemo atmosferu u momčadi. Čeka nas neugodan protivnik na njihovom terenu, njima je sigurno dodatna motivacija kad dolazi prvoligaška ekipa i takve ekipe uvijek daju sve od sebe da se pokažu u što boljem svjetlu.
Maksimalno smo fokusirani i znamo da neće biti lako. Cilj će nam biti riješiti utakmicu što prije i ne odugovlačiti, kaže Antonio Maurić.

#ForzaIstra