Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 33. kola SuperSport HNL-a između Rudeša i Istre 1961. Utakmicu su najavili glavni trener Paolo Tramezzani i igrač Lovro Majkić.

Puno smo ovog tjedna trenirali, s velikom voljom i pažnjom. Pripremili smo se dobro za sutrašnju utakmicu jer znamo da nas čeka teška utakmica protiv momčadi koju apsolutno respektiramo.

Spremni smo za sutra. Antonio Maurić, Moris Valinčić i Dukan Ahmeti zbog problema ne putuju s nama, a dobra vijest je da nam se na putu pridružuje Frano Mlinar. Uvijek od svoje ekipe očekujem da uzmemo tri boda, tijekom tjedna uvijek treniramo s ciljem pobjede. Sa sigurnošću znamo važnost sutrašnje utakmice, nećemo napraviti grešku misleći da će biti lagano, jer ni jedna utakmica protiv nijednog protivnika nije jednostavna, poručuje trener Paolo Tramezzani.

Rudeš je momčad koja je posljednja na ljestvici, što ih čini još opasnijima jer nemaju što izgubiti. Siguran sad da će svaki igrač od njih htjeti pokazati da i sljedeće sezone treba igrati u prvoj ligi, tako da nema prostora za opuštanje. Mislim da pokazujemo kroz svaki trening da je naša razina na visokom nivou. Idemo sutra igrati kao da igramo protiv Dinama, Rijeke, ili bio kojeg drugog protivnika. Želimo držati ovu razinu do koje smo došli, gledamo rezultat ali gledamo i da nakon svake utakmice trener bude zadovoljan našim učinkom, da znamo da smo dali sve od sebe na terenu. Motiv je uvijek isti, dati sve od sebe, kaže Lovro Majkić.

#ForzaIstra