Danas se održala tiskovna konferencija pred utakmicu 23. kola SuperSport HNL-a, između Slaven Belupa i Istre 1961. Utakmicu su najavili glavni trener, g. Paolo Tramezzani i igrač Emmanuel Ekong.

Dobro smo trenirali tijekom cijelog tjedna! Uz treninge, analizirali smo zadnju utakmicu koju smo odigrali i sve pozitivne stvari koje smo napravili, ali i one na kojima trebamo još poraditi.

Znamo da je pred nama utakmica protiv jedne dobre ekipe. Pogledali smo dosta prethodnih utakmica Slaven Belupa, neće biti sigurno lako, ali znamo što želimo, igrat ćemo naš nogomet i pokazati naš stil igre. Još jedna utakmica koju možemo okrenuti u svoju korist.

U ekipi vlada pozitivna atmosfera cijelog tjedna, i svi igrači su spremni za utakmicu, osim Frane Mlinara koji je ozlijeđen i Antonia Maurića koji pauzira zbog kartona.

Ovaj tjedan sam iskoristio kako bi još bolje upoznao svoje igrače. Početna jedanaestorka koja je zaigrala protiv Osijeka dobro je odgovorila izazovu, ali i na treninzima ono što sam vidio je bilo jako dobro, poručio je trener Tramezzani.

Ekipa je spremna za sutrašnju utakmicu sa Slaven Belupom. Kao što je trener rekao, dobro smo trenirali cijelog tjedna, ako budemo imali isti mentalitet kao i protiv Osijeka, vjerujem da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. Uvijek se pokušavam fokusirati na svoj tim i na ono što mi možemo napraviti, ali imam veliki respekt prema ekipi Belupa i mislim da može biti jako dobra utakmica s obje strane. Fokusirat ćemo se na trenerove riječi i raditi zajedno kao ekipa, pa što bude bit će, kaže Emmanuel Ekong.

#ForzaIstra