Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice devetog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige sa Slaven Belupom, koja je na rasporedu u nedjelju, 11. rujna, s početkom u 18:55 sati. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Mihael Rovis.

U nedjelju igramo protiv ekipe koja je do sada imala odlične rezultate i ima čak 14 bodova. Bit će teška utakmica s neugodnim protivnikom na nesavršenom terenu. Slaven je odigrao borbene utakmice do sada i bili su dosta kompetitivni u svakom našem susretu, tako da isto očekujem i u nedjelju. Mi ćemo probati čuvati loptu i biti agresivniji kao što smo bili u zadnjih nekoliko kola ove sezone. Moramo mentalno ostati u igri do kraja i držati se dogovora. Iako su izgubili zadnju utakmicu, i dalje smatram da će se dobro braniti i strpljivo čekati trenutak kada mogu brzo reagirati i zabiti, a mi ćemo biti spremni na to jer je ekipa psihički na dobroj razini, obratio se trener Garcia na konferenciji.

Ja očekujem tvrdu i čvrstu utakmicu protiv agresivnog protivnika. Znamo da su prvi dio prvenstva odlično odradili, znamo njihove prednosti i mane, te ćemo probati to iskoristiti u svoju korist. Dobro se snalazim u sustavu gdje nas je četvero iza, a nakon ozlijede sam morao puno jače raditi nego drugi i vratiti se što prije tako da moram pružiti agresivnost na utakmicama koju trener očekuje od mene. Dobro smo radili kroz cijeli tjedan i atmosfera je jako dobra u svlačionici, čekamo nedjelju, rekao je Mihael.