Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 15. kola HT prve lige, između Šibenika i Istre 1961. Utakmica je na rasporedu 10. veljače u 16:00 sati.

Do sada smo igrali protiv momčad koje su puno jače od nas. Igrali smo dobro po mom mišljenju, nažalost nismo nagrađeni bodovima i to je sigurno utjecalo na atmosferu i samopouzdanje momčadi. Moramo se brzo prešaltati jer nas sutra čeka, možemo slobodno reći, kvalifikacijska utakmica protiv Šibenika koji su najveće iznenađenje lige. Igraju stvarno dobro, trener Rendulić ih je odlično posložio, imaju glavu i rep i pojedince koji mogu napraviti razliku. Idemo maksimalno motivirani, jer sutra će biti presudni mišići i volja, odnosno borbenost. Sutra se igra utakmica za prave muškarce i morat ćemo se “krvavo” boriti za bodove, kaže trener Budicin.

Moramo ići naprijed, cilj nam je uzeti bodove. Mislim da dobro igramo, ne uzimamo bodove nažalost i nižu se porazi, ali ni ne dobivamo puno golova što isto puno govori. Mislim da nam ne fali puno do pobjede, kaže golman Ivan Lučić.