Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice petog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige sa Šibenikom, koja je na rasporedu u petak, 12. kolovoza, s početkom u 20:00 sat. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Advan Kadušić.

Danas nas čeka dug put do Šibenika, a sutra utakmica s jakom ekipom. Prošle su nam sezone oduzeli bodove u svakom susretu, stoga se nadam da ovaj put idemo s boljim stavom kako bi izbjegli te greške. Imaju neke odlične igrače i organizaciju na terenu, vjerojatno će nam pokušati otežati što više. Ne smijemo se opustiti zbog zadnje pobjede, već moramo potvrditi svoje ambicije, a ne se zadovoljiti kratkim pozitivnim rezultatom. Sve se na kraju svodi na dobar mentalitet, obratio se trener na konferenciji.

Kad sam prvo došao, trener je pred nas postavio zamisli koje svakim danom isprobavamo i pokušavamo realizirati. Dosta sam trenirao u pauzi do početka sezone i stvarno sam se poželio igranja nogometa i utakmica. Njihove dobre strane ćemo probati zaustaviti, a iskoristiti one lošije. Čeka nas sutra čvrsta utakmica i trebamo maksimalno agresivno odgovoriti na nijihove napade na terenu, kazao je Advan.

#ForzaIstra