Danas se održala tiskovna konferencija pred utakmicu 15. kola SuperSport HNL-a, između Rudeša i Istre 1961. Utakmicu su najavili trener Catala i igrač Advan Kadušić.

Gotovo sam siguran da je ovo najbitnija utakmica za nas do sada. Moramo ju gledati kao još jedno finale, bitno je da nakon pobjede prošle utakmice ostvarimo još jednu. Takav mentalitet trebamo imati. Igrači su sretni zbog rezultata prošlog tjedna i dobro treniraju, ali moramo i dalje biti jako koncentrirani, jer neće biti ni malo lako. I dalje smo mi u lošoj situaciji, zato trebamo pokazati najbolju verziju sebe. Što se tiče igrača, još ćemo sa sutrašnjim treningom znati tko je u konkurenciji i tko nije, ali zasad znamo da Majstrović neće nastupiti zbog suspenzije, kao ni Hujber i Douglas zbog ozljede.
Očekujem da odigramo utakmicu kao što smo odigrali prvo poluvrijeme protiv Slaven Belupa. Neću se zadovoljiti jednim bodom, poručuje trener Catala.

Očekujem da će biti zahtjevna i jako bitna utakmica. Nakon pobjede, jako je važno da pokažemo istu želju i volju, ovo je trenutak da krenemo prema naprijed i iskoristimo ovaj dobar moment. Ne zadovoljavamo se jednom pobjedom, trebamo gledati prema naprijed da napravimo što više pozitivnih rezultata.
Mislim da je Rudeš odigrao jako dobru utakmicu protiv Hajduka, tako da trebamo dati sve od sebe da ih probamo nadmudriti i trebamo biti mirni na lopti. Smatram da su dobra ekipa i da imaju jako dobre pojedince, kaže Advan Kadušić.